Welkom. Over ons. Nieuws. Leuk idee. Agenda. Contact opnemen.

© 2014 Lada Club Nederland


Welkom Welkom engels

De evenementen gaan alleen door bij voldoende deelname, dit is per evenement verschillend!


Om wat onduidelijkheden weg te nemen volgen hier nog enkele mededelingen met betrekking tot de evenementen:

•    U ontvangt van de club 1 koffie/thee/limonade per persoon bij aankomst, en 1 wanneer u       terug komt van de gereden rit. Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening.

•    Leden hebben gratis deelname aan de ritten, voor niet leden kan een kleine bijdrage worden       gevraagd.

•    Bij overige evenementen hebben leden (gemiddeld) 50% korting t.o.v. niet leden.

•    Neemt u regelmatig een niet lid mee? Bijvoorbeeld uw partner, wellicht is het       gezinslidmaatschap iets voor u, of het jeugdlidmaatschap voor uw kinderen. Meer info hier       over vindt u in de LadActueel of op onze website.

•    Aanmelden voor de evenementen is sterk aan te raden, er kan besloten worden om een       evenement af te gelasten bij onvoldoende deelname! Zonder aanmelding komt u dan dus       voor niks op de locatie.


Elk jaar zijn er prijzen voor de Lada-rijder en Lada-rijdster. Deze prijzen worden tijdens de algemene ledenvergadering uitgereikt. U verdient daarvoor punten door deel te nemen aan onze evenementen en/of door zelf een evenement te organiseren.


Als vereniging nemen we ook regelmatig deel aan evenementen die door anderen zijn georganiseerd. Voor deze evenementen ontvangt u geen uitnodiging. Wilt u hier ook aan deelnemen? Neem dan even contact op met de evenementencommissie.


Lijkt het u leuk om de evenementencommissie te helpen of heeft uw ideeën voor evenementen neem dan contact op met de evenementencommissie: evenementen@ladaclub.nl.

Graag tot ziens bij onze evenementen.


De evenementencommissie.