Welkom. Over ons. Nieuws. Leuk idee. Agenda. Contact opnemen.

© 2014 Lada Club Nederland


Welkom Welkom engels

Ons clubblad heet LadActueel, een naam die herinneringen oproept; het was ook de naam van het huis aan huisblad dat de aanleiding was voor de oprichting van onze club in 1986.

Inmiddels zijn er ruim 100 clubbladen uitgegeven. In de LadActueel staan naast verslagen van evenementen ook andere wetenswaardigheden over ons merk.


Alle leden ontvangen 4 keer per jaar het clubblad.


De LadActueel is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig clubblad; eerst werd het met de typemachine geschreven en gestencild, tegenwoordig is het een blad wat professioneel wordt vormgegeven en gedrukt.


LadActueel nummer 113


In de LadActueel staat naast alles wat voor de club van belang kan zijn ook meer over ons automerk.


Het is een traditie geworden dat de winnaar van een evenement een verslag schrijft voor de LadActueel.


Vaste onderwerpen zijn een voorwoord van de voorzitter en de secretaris, de kalender met de resterende evenementen van dat jaar en een lijst met jarigen.


Geïnteresseerd in een proefexemplaar? Klik op clublad bekijken en een digitale versie wordt geopend. Let wel even op de pagina nummering!!! Er wordt nog aan een oplossing gewerkt.


Sinds 2011 is het mogelijk voor aangesloten dealers om te adverteren in de LadActueel. (Informeer naar de mogelijkheden en kosten bij het bestuur.)