Welkom. Over ons. Nieuws. Leuk idee. Agenda. Contact opnemen.

© 2014 Lada Club Nederland


Welkom Welkom engels

Om het lidmaatschap van de Lada Club Nederland voor de Ladadealers aantrekkelijk te maken is het dealerlidmaatschap in het leven geroepen. Dit abonnement houdt in dat een dealer lid is van de Lada Club Nederland, maar niet zoals in de zin van de statuten.

Een verschil is dat zij bijvoorbeeld geen stemrecht hebben, en dat zij de uitnodigingen voor evenementen niet ontvangen.


Het voordeel van de dealer zit hierin dat zij een lagere prijs betalen voor hun lidmaatschap, daar tegenover publiceren wij in ons clubblad, LadActueel, een lijst met dealers die een dealerabonnement bij ons hebben. Dat betekend wat extra reclame voor de dealer. Uiteraard ontvangen de dealers met zo'n abonnement wel de LadActueel.


Bent u Ladadealer en wilt u meer informatie over deze vorm van lidmaatschap, aanmelden voor het abonnement, neemt u dan contact op met één van de bestuursleden.


Uiteraard kunt u de Lada Club Nederland ook op een andere wijze steunen, neemt u gerust contact op met een van de bestuursleden, u kunt dat telefonisch doen maar ook via e-mail: info@ladaclub.nl.


De kosten voor een jaar lang een dealerabonnement bedragen € 20,00.


Autobedrijven die ons reeds een warm hart toedragen

* Snippe - Nieuwlande [Dealer]

* Schel - Angerlo [Dealer]

* De Residentie - Den Haag [Dealer]

* van Etten - Oud Gastel [Dealer]

* Oppers - Assen [Dealer]

* van Zanten - Bussum [Dealer]

* Aantjes - Molenaarsgraaf